top of page
tim-graf-ErO0E8wZaTA-unsplash_edited_edited_edited.jpg

Met het Organisatiekompas geef je een heel concrete invulling op alle thema's en elementen van het organisatiemodel. Het geeft de mogelijkheid om met elkaar van een missie en visie sessie, de uitkomsten te beschrijven die voor de dienstverlening gelden. Het maakt dat je meer intern draagvlak opbouwt voor de koers die je met de organisatie wilt gaan varen. En het geeft je grip en inzicht op de thema's waar het wellicht schuurt in de organisatie. 

Organisatiekompas geeft richting

Het invullen van alle thema's vraagt aandacht en tijd. Het zijn zes groepsessies die over een periode van tijd ingepland gaan worden. Gezamelijk geef je invulling op alle thema's en elementen. Het invullen van het kompas geeft het gevoel van richting en zorgt voor draagvlak binnen de organisatie op verschillende onderdelen. 

De sessies kunnen op eigen lokaties georganiseerd worden of op het Landgoed Zonnestraal. 

UX Ontwerp Team
Spel Speelstukken

Van Organisatiekompas naar Transformatiespel

Het invullen van het Organisatiekompas heeft jou en het team bewust laten worden van ieders perpectief en bijdragen op de verschillende thema's en elementen binnen de organisatie. Om als organisatie vervolgens toekomstgericht en vooral toekomst'proof' te zijn, gaat het er ook om te ontdekken waar je nu staat. Waar schuurt het? Wat kan er beter? Daar gebruik je vervolgens het Transformatiespel voor. 

bottom of page